Kundtjänst

Din idealassistent.
Ett gränssnitt för många plattformar

kommer snartkommer snart

Lite historia…

… Det var svårt att förutse i början av 2000-talet att reklam på nätet och mobilreklam skulle ta över alla andra reklamkanaler. Just då var vi några unga entusiaster som trodde på potentialen och framtiden hos digital reklam när många tyckte att det inte var något särskilt med det. Men snart började hela reklammarknaden förändras med utvecklingen av Google sök, Facebook och några andra reklamplattformar. Då blev det uppenbart för oss att det behövdes nya och komplexa lösningar för att köra reklamkampanjer smart och kostnadseffektivt på nätet. Det är det vi har jobbat med i nästan tio år.

Vilka är vi, förresten?

Aori är ett innovationsföretag som utvecklar smarta lösningar för marknadsföring online. Vi har jobbat inom IT och reklambranschen sedan 2007. Vi är unga, ambitiösa och engagerade människor med olika bakgrund och expertis som känner att det är fascinerande att jobba med digital reklam. Varför? För att saker förändras varje dag och vi hela tiden möter nya utmaningar som utvecklar oss.

Vi har högkvarter i Sverige, Tyskland, Spanien, Ryssland, Vitryssland och Cypern. Vi lanserade Aori 2014 – ett smart verktyg för att annonsera på Google, Facebook, Yandex och fler plattformar. Aori blev som ett förverkligande av vår dröm – att varje småföretagare ska kunna starta och köra sina reklamkampanjer på nätet själv, utan speciell kunskap inom digital marknadsföring. Många trodde att det var helt omöjligt. De sa att det bara är specialister som skulle hålla på med det. Men titta nu! Vi utvecklade och lanserade inte bara en oslagbar lösning för reklam på nätet, vi har också har blivit en av de tre största företagen inom digital marknadsföring i Östeuropa. Just nu är det fler än 10 000 kunder som använder Aori och är nöjda med resultatet. Aori har även blivit Premium Partner med Google i Östeuropa.

För oss är jämlikhet viktigt och vi är stolta över att vårt företag har fler kvinnor än män på chefspositioner. I en mansdominerad IT-bransch tycker vi att det är viktigt att fler kvinnor få plats och breddar perspektivet. Och vi trivs väldigt bra med det vi jobbar med!

Vi har samarbete med Nyföretagarcentrum, vi är medlemmar i Företagarna och jobbar tillsammans med dem för att hjälpa företagare att växa genom ökande försäljning och smarta marknadsföringsstrategier på nätet.

Spara tid och pengar
Glöm separata konton för varje plattform. Ett Aori konto + praktiska inställningar = tidseffektivt!
Bekväm service och stöd med omtanke.
"Från 09:00 till 01:00 svarar Aori supporttjänst på frågor, hjälper till att sätta annonsparametrar, hanterar fel och avvisade annonser. Vi tar hand om våra kunder."
Michael Grishchenkov,
chef för supporttjänster
Perfekt resultat
En uppsjö av samtal och massor av nya kunder. Täckning av alla kontextuella platser på Internet + reklamautomatisering = 30 % mer trafik till din webbplats. När annonser visas, kan du ändra inställningar och annonser enkelt och i realtid.
Allt du behöver för effektiv reklam
Ett gränssnitt
Annonshantering på alla plattformar från ett konto
Kundtjänst
från 09:00 till 01:00
Sökordsplanerare
Inbyggda verktyg för att plocka sökord GoogleKeywordTool
Bibliotek av annonsmallar
Dussintals färdiga annonser och bilder
Import av kampanjer
Snabb kampanjimport från GoogleAdwords
Kampanjmallar
Mer än 80 färdiga annonskampanjmallar
Automatiska strategier
Bästa annonsplacering + spara upp till 30%
Annonsverktyg
Smart annonsverktyg
Tilläggstjänster
Vid utvärdering av kampanj: tilläggstjänster från 20 dollar eller euro.
Budprognos
Prognos för CPC med sökord för alla plattformar
Statistik
Snabb statistik och rapportcenter
Vanliga annonser
Tidsbesparande - gemensamma annonser för flera plattformar

Varför är Aori bättre?
Installera på
egen hand
Med hjälp
av frilansare
Reklam på alla plattformar från ett konto
Hantering av betalningar på alla plattformar i ett enda fönster
Bekväm budgethantering
Ett enda rapportcentrum för alla plattformar
Enhetlig dokumenthantering
Tillgång till konton på alla plattformar
Klar och tydlig rapportering
AffiliateprogramLäs mer
För dig som är professionell
Aori Search är framtaget med hjälp av ledande experter inom digital reklam. Det tillåter dig att hantera kontextuell annonsering centralt, och innehåller alla verktyg som behövs för att lansera en professionell kampanj, bland annat en automatisk mäklare, auto-val av sökord och negativa ord. Våra analyser gör det möjligt att jämföra resultat för annonser på olika plattformar.
kommer snart
Om du vill annonsera i sociala medier
Aori Social är ett gränssnitt för annonsering på Facebook, Vk.com, Target@my.com. Du behöver inte slösa tid på att skaffa kunskap för att arbeta med varje plattform. Ju fler plattformar du har, desto fler kunder lockar du!

Kontakta oss

Vi kan svara på alla dina frågor

aori.supporthelp@aori.com