Kundtjänst

Blogg

2016.08.26

Internet kan vara förvirrande, och med de många vägar som finns för marknadsföring av ditt företag på nätet, kan det vara svårt att välja vad som kommer att gynna dig mest. Betald reklam på Google och marknadsföring i sociala medier är två metoder många företag ägnar sig åt. Men en fråga om vilken av dem ger dig flera nya kunder egentligen?

Read more
2016.08.17

 

Aori arrangerar ett kostnadsfritt seminarium i samarbete med Nyföretagarcentrum 

Read more
2016.08.03

Den marknadsförande världen fortsätter att flytta ut på nätet eftersom det blir en allt viktigare marknadsföringsstrategi för företag. Denna förändring i strategin tyder på att annonsering på nätet snabbt har blivit ett bättre sätt för företag att marknadsföra sina produkter. Emellertid har traditionella annonsmetoder såsom TV och reklamtryck gång på gång bevisat att de fortfarande har sin plats inom marknadsföring och de har många fördelar jämfört med annonsering på nätet. I denna artikel kommer vi att titta på fördelar och nackdelar med varje reklamstrategi och vilken du bör använda.

Read more
2016.07.27

Att köra sina reklamkampanjer på Google sök kan vara mycket lönsamt, men det kräver en del investeringar, även om sådan reklam oftast är mycket billigare än tidningsannonsering, mässor och direkt reklamutskick. Innan du lägger dina pengar på något, bör du veta hur man använder det för att få mest valuta för pengarna. Här är de 10 bästa sätten.

Read more
2016.07.01

Det är avgörande för en reklamkampanj att ha ett mål och kunna utvärdera resultatet. Några viktiga tips inför du startar din först annonskampanj på nätet.

Read more
2016.06.16

Rätt formulering av ditt budskap är avgörande där det gäller marknadsföring på nätet. Oftast är det lättare för många att säga vad de kan eller vad de är experter på än att svara på frågan: "Vad vill mina kunder egentligen?..." Det är en avgörande fråga för att kunna paketera och sälja sina tjänster. Nu ger vi några tips. 

Read more
2016.05.11

Just nu håller vi på att välja en ny leverantör för betalningar med bankkort. Det beräknas vara klart den 30 maj 2016. Till dess kan du fylla på ditt konto genom att använda Paypal. Om du inte har ett Paypal-konto du fortfarande kan överföra pengar med ditt bankkort genom Paypal. Ett annat alternativ är att fylla på ditt aori-konto mot faktura. Vår prioritet är att ge dig den bästa möjliga service, och vi ger dig gärna råd om betalningsmöjligheter per e-post: help@aori.com eller Skype: aori.support.

Read more
2016.04.30

 

Om du är en av många företagare som funderar på att göra reklam för sitt företag på nätet men inte vet hur man gör, då är dessa tips för dig! 

Read more
2016.04.14

Många småföretagare känner sig osäkra när det gäller marknadsföring på nätet. Det kan vara svårt att välja kanaler, strategier och bestämma en budget. Här har vi samlat svar på de vanligaste frågorna om annonsering på nätet. 

Read more